www.legenden.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi är engagerade i att göra din erfarenhet på vår webbplats trevlig och givande. Följande sekretesspolicy gäller endast vår webbplats och information från våra kunder samlade online via vår webbplats. Din integritet är väldigt viktigt för oss och definitivt konfidentiell. vår sida respekterar och skyddar privatlivet för sina besökare. I det här dokumentet förklarar vi hur vi använder informationen du tillhandahåller oss.

Om vi ​​uppdaterar vår sekretesspolicy kommer alla ändringar att läggas ut på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att ändra sekretesspolicy när som helst.

Samling av din information

Personligt identifierbar information kan innehålla information som du ger oss genom att begära information när du registrerar dig för specialerbjudanden eller program eller när du köper produkter online. Detta kan innehålla ditt namn, adress (inklusive fakturerings- och leveransadresser), telefonnummer, e-postadress, organisation, stad, stat och postnummer. Vi kan använda denna information för att behandla och skicka order att kontakta dig om status för din order och att kontakta dig med svar på dina frågor eller för att ge information om nya och spännande produkter, tjänster, kampanjer och företagsrelaterad information. Vi kan använda mail, telefonsamtal och e-postmeddelanden för att kontakta dig.

Du kan också skapa ett konto via vår webbplats när som helst genom att tillhandahålla din e-postadress och skapa ett unikt lösenord. Ett konto krävs inte för att besöka vår webbplats eller för att beställa på vår webbplats. Genom att skapa ett konto kan du spara orderinformation, orderhistorik, spåra status för dina beställningar. För din integritet och säkerhet lagrar vi inte kreditkortsnummer i ditt konto. Du kan när som helst ändra sparade kontouppgifter. Gå bara till sidan Konto, logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

Icke-personligt identifierbar information samlas in utan någon direkt förening med dig specifikt. Under normal användning av vår webbplats kan vi samla information om dina vanor och användning av våra webbplatser.

En IP-adress är ett nummer som tilldelas din dator när du använder Internet. Webbservrar identifierar automatiskt din dator med dess IP-adress. vår webbplats samlar in IP-adresser för systemadministrationsändamål, rapporterar aggregerad information och granskar användningen av vår webbplats. Om vi ​​är skyldiga att göra det enligt lag, till exempel, som svar på en domstolsordning eller dagvald, kommer vi att ge dessa IP-adresser till de behöriga myndigheterna.

Dela och avslöja din information

Agenter, anställda och entreprenörer på vår webbplats som har tillgång till personligt identifierbar information krävs för att skydda denna information på ett sätt som överensstämmer med denna sekretesspolicy och företagets höga krav.

Information om dig specifikt kommer inte att användas för något annat syfte och vi kommer att utföra de tjänster du begärde från vår webbplats.

Vi kommer inte att sälja eller hyra din personligt identifierbara information till någon när som helst.

Vi kommer inte använda någon personlig information utöver vad som är nödvändigt för att hjälpa oss att leverera till dig de tjänster du har begärt.

Vi kan skicka personligt identifierbar information om dig till andra organisationer när:

Vi har ditt samtycke att dela informationen.

Vi behöver dela din information för att tillhandahålla den produkt eller tjänst du har begärt.

Vi är skyldiga att göra det enligt lag.

Du kan när som helst radera dessa filer från din dator. Du kan ställa in din webbläsare för att meddela dig om sådan information ska placeras på din dator, och du kan välja alternativet i din webbläsare för att vägra det. Om du nekar informationen kan du kanske inte utnyttja funktionerna på vår webbplats fullständigt.

Om du har frågor, förslag eller problem angående våra produkter eller tjänster, vänligen kontakta oss.

tillbaka